Doar… 12-0

0

Tinerele fotbaliste de la Colegiul Naţional ,,Grigore Moisil’’ din Urziceni au încheiat cu victorie calificările pentru faza finală a turneului de fotbal şcolar găzduit de Sala ,,Agronomia’’ din Bucureşti.
Ieri, la prânz, fetele de la ,,Moisil’’ au zdrobit cu 12-0 echipa similară a Colegiului Tehnic ,,Dimitrie Bolintineanu’’ din Bucureşti. Cu gemenele Luciana şi Emma Seiciu din nou în zi de graţie, autoare a câte patru goluri fiecare, ialomiţencele n-au avut practic adversar. În minutul 12 scorul era deja 4-0 după reuşitele semnate de Emma Seiciu două, Cristina Pop şi Roxana Trişcaş. Până la pauză, avantajul avea să crească la 7-0 prin golurile reuşite de Alina Jipescu, Luciana Seiciu şi ,din nou, Cristina Pop.
Repriza a doua a fost ,,Seiciu Show’’ cu Luciana autoare a nu mai puţin decât patru reuşite.
Fetele de la Moisil au încheiat faza calificărilor cu un golaveraj fluviu, motiv evident de bucurie pentru antrenoarea lor. Iuliana Trişcaş ne-a mărturisit imediat după încheirea partidei că secretul reuşitei echipei sale constă în modul în care sunt abordate toate meciurile.
Faza finală a competiţiei va avea loc în perioada 24-26 mai la Sala Polivalentă din Bucureşti, adversarele urmând a fi cunoscute la sf ârşitul săptămânii.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.