Doar doi parlamentari prezenţi la întâlnirea cu Teculescu

5
Mădălin Teculescu a mediat săptămâna trecută o întâlnire între parlamentarii ialomiţeni şi primarii din judeţ în cadrul căreia a fost prezentată gravitatea situaţiei dacă Guvernul nu le va acorda fondurile necesare refacerii digurilor şi întăririi malurilor de pe cursurile râurilor care traversează judeţul.
Primarul localităţii Giurgeni, Valere Dinu, le-a reamintit celor doi parlamentari prezenţi la întâlnire că digul de apărare a comunei a fost construit în anii 60 şi are nevoie urgentă de consolidare.
Singurii parlamentari prezenţi la întâlnire, senatorul Tudor Panţuru şi deputatul Marian Neacşu, au promis că vor prelua dosarele de la minister şi se vor ocupa  ca digurile din Ialomiţa să fie reabilitate.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Mike , afacerea cu digurile este a presedintelui PDL Cazacu ! Vorbesti de funie in casa spinzuratului ! Chiar a raspuns ceva prefectul Teculescu pe tema banilor cheltuiti pe digul de la Fetesti ? Sau nu i-a permis prefectul din umbra ?Stii ca nici macar acum nu s-au achitat banii pentru interventia din vara de la Fetesti ?Societatea la care lucrez are de incasat inca bani de atunci !Si spui sa mai avem incredere in Teculescu si sefii lui !

  2. B.A., de ce a existat intalnirea de saptamana trecuta, nu pentru ca sa se aloce bani pentru plata lucrarilor efectuate si, bineinteles, a celor ce sunt necesare?

  3. Mike , esti paralel… , in iulie a avut loc o sedinta a Comitetului judetean de Situatii de Urgenta prezidata de Teculescu , care a aprobat si cerut ministerului decontarea sumei .Onorabilul Teculescu a garantat directorului nostru decontarea lucrarilor in max.30 zile , martor este primarul de Fetesti … Dar probabil nu ai voie sa-ti aduci aminte ! Idem Cazacu,dig … etc.!

  4. Asadar onorabilul prefect a aprobat si a cerut; deoarece nu s-a intamplat nimic, onorabilul s-a implicat din nou. Cine-i de vina pentru trenarea situatiei? Pai, cum sa va spunem…onorabilul.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.