Doi bătrâni din Feteşti au picat în plasa a două pungaşe

0

Victimele, un bărbat de 73 de ani şi soţia lui în vârstă de 69 de ani, au fost abordate de doua femei care s-au arătat interesate să le cumpere aparatura electronică veche din casă.
La invitaţia bărbatului, cele două femei au intrat în curtea locuinţei şi s-au înţeles cu acesta să le vândă un radiocasetofon cu 100 lei. Acestea i-au oferit bătrânului o bancnotă de 200 lei, iar soţia acestuia, însoţită de una dintre necunoscute a mers în casă pentru a aduce restul de bani.
Ulterior, cele două femei s-au arătat interesate să cumpere şi alte produse, solicitându-le proprietarilor să se deplaseze către altă latură a imobilului. Profitând de naivitatea celor doi bătrâni, şi fără a fi observate, au revenit în camera unde portofelul cu bani a fost lăsat pe pat şi au sustras toţi banii existenţi, respectiv 4.200 lei.Poliţiştii caută acum să identifice autoarele excrocheriei.
Pentru a nu deveni victimele unor înşelăciuni, poliţiştii recomandă cetăţenilor să refuze orice persoană necunoscută care le solicită, sub diferite pretexte, sume de bani sau bunuri, chiar dacă le lasă drept garanţie obiecte sau bani de a căror valoare nu sunt siguri.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.