Doi fraţi pătaţi

0
Doi fraţi, în vârstă de 23, respectiv 28 de ani, ambii domiciliaţi în Valea Ciorii, au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, furt, furt calificat şi violare de domiciliu.
În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 23, agenţii Postului de Poliţie Valea Ciorii au fost sesizaţi de un localnic că, în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost acostat de cei doi fraţi, care i-au sustras prin violenţă un telefon mobil, în valoare de aproximativ 500 de lei.
În mai puţin de 30 de minute, suspecţii au fost depistaţi de poliţişti, în timp ce se deplasau pe jos în direcţia Ţăndărei. Asupra acestora a fost găsit telefonul mobil al părţii vătămate, precum şi o bicicletă, cu privire la care ulterior s-a stabilit că a fost sustrasă în cursul serii din curtea unei locuinţe din comuna Valea Ciorii.
În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi s-a dispus începerea urmăririi penale, în prezent, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Ialomiţa, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro
Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următorUltimul vals

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.