Doliu la Liceul de Artă Ionel Perlea din Slobozia

4

Unul dintre cei 5 tineri care şi-a pierdut viaţa sâmbătă noaptea într-un accident de circulaţie era elev în clasa a 11-a la secţia de muzică.
Vestea morţii lui a venit ca un trăznet pentru colegii de clasă şi din liceu, care numai despre asta vorbeau la telefon şi pe messenger.
 Astăzi, la şcoală, prietenii l-au plâns şi nici ore nu au mai fost în stare să facă, motiv pentru care directorul a decis să le dea liber copiilor.
Ionuţ cânta la nunţi şi petreceri iar visul lui era să dea la Conservator…
Diriginta clasei, MARIA ŞTEFAN îl aprecia pe Ionuţ ca un elev foarte bun şi pasionat de muzică…
Tragedia în care destinul lui Ionuţ s-a oprit în loc s-a produs sâmbătă noaptea când se întorcea împreună cu alţi prieteni de la o petrecere.
În acelaşi accident a fost grav rănit şi un profesor de pian, student în anul întâi la Conservator şi care se afla la volanul maşinii.

Elena Marin

4 comentarii

  1. ionut…:-<mi-e prea..dor..de el..am plans o gramda…cu totii cand a trecut..prin fata scolii pentru ultima oara…s-a dus…dupa dany..dumnezeu sa va aiba in grija…ii canti si lui acolo sus…cum ne-ai cantat si noua..ani de zile..si ne-ai facut sa fim intradevar fericiti…i miss you:-<

  2. may ionutz era un fenomen adika navea legatura cu vatza el o traia la maxim ji nu percep de ce sa dus toma el …. 😐 e o tampenie toata chestia . Dumnezeu sa-L
    ierte 😉

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.