Doliu la Urziceni: a murit Marian Stan

10

marian stan

Fostul preşedinte al organizaţie municipale Urziceni a Partidului Social Democrat, inginerul Marian Stan, a încetat din viaţă, aseară, la Urziceni.
Corpul neînsufleţit a fost descoperit în jurul orei 21.30 de doi prieteni cu care omul de afaceri ar fi trebuit să se întîlnească în cursul serii. Alertaţi că Marian Stan nu a mai ajuns la întâlnire, aceştia au mers la el acasă unde au descoperit corpul inert al defunctului.
Echipajul de la ambulanţă care a ajuns la faţa locului a încercat în zadar manevrele de resuscitare, iar primele constatări cauza decesului ar fi fost un infarct miocardic.
Marian Stan avea 57 de ani şi era cunoscut şi ca suferind de o insuficienţă hepatică.
Ex-preşedintele social democraţilor de la Urziceni a candidat la alegerile locale din 2008 pentru un loc în Camera Deputaţilor în colegiul IV Urziceni, a câştigat alegerile în colegiu, dar faptul că nu a întrunit 50 la sută din voturi l-a propulsat în Parlament pe colegul său de partid Dan Mircea Popescu.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

10 comentarii

  1. Sunt in egala măsura consternat si trist ! Marian a fost un OM deosebit si e mare păcat ca nu mai este printre noi. Cred ca viața si probabil mulți dintre noi i- a rămas datorate. Bunul Dumnezeu sa- l odihneasca si sa- l aibă in paza !

  2. Dumnezeu sa l odihneasca , a trecut prin multe omul asta si s- a chinuit degeaba , ca intr un final sa clacheze.
    Muncesti, te chinui si nu te alegi cu nimic…. 4 scanduri.
    Dumnezeu sa l ierte si sa i gaseasca linistea pe care o merita.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.