Dor FĂRĂ saţiu

0

Manifestare înscrisă de aproape două decenii în calendarul evenimentelor culturale ale toamnei urzicenene, concursul de creaţie literară ,,Dor fără saţiu’’ se va desfăşura anul acesta sub semnul recesiunii economice.
Din programul concursului vor lipsi tradiţionala întâlnire de final a participanţilor şi festivitatea de premiere. Numele laureaţilor vor putea fi aflate din programele ,,Radio Campus’’ şi din săptămânalul ,,Ialomiţa’’, cele mai bune texte intrate în competiţie vor putea fi lecturate în revista ,,Helis’’ iar diplomele le vor fi expediate laureaţilor prin intermediul poştei.
Concursul, adresat liceenilor ialomiţeni aflaţi la vârsta adolescenţei şi a proiectelor literare, se organizează ca şi în anii trecuţi pe două secţiuni: poezie şi proză scurtă. Tinerii creatori vor intra în competiţie cu şapte până la zece poezii sau două, trei lucrări în proză. Lucrările trebuie trimise în câte două exemplare, dactilografiate la două rânduri sau scrise de mână cât mai citeţ posibil, pe adresa bibliotecii municipale Urziceni, Calea Bucureşti numărul 27, Urziceni, Ialomiţa, cod poştal 925300. Data limită pentru expedierea creaţiilor este 15 octombrie data poştei.
Ca şi la ediţiile anterioare, lucrările nu trebuie semnate ci urmează să poarte un motto care va fi înscris pe o fişă ceva mai cuprinde numele şi prenumele concurentului, data naşterii, adresa de domiciliu, instituţia de învăţământ frecventată, telefonul de contact şi, acolo unde este cazul, participarea la alte concursuri de profil.
Evaluarea creaţiilor literare va fi făcută de un juriu din care vor face parte scriitori, profesori de literatură de la liceele din judeţ dar şi alte nume reprezentative ale vieţii culturale ialomiţene.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.