Dor fără saţiu la final

0

Concursul de creaţie literară ,,Dor fără saţiu’’ îşi va premia sâmbătă laureaţii ediţiei cu numărul 20. Organizat la Urziceni de Biblioteca Municipală ,,Constantin Ţoiu’’ şi Casa Municipală de Cultură, concursul s-a bucurat anul acesta de o prezenţă deosebită.
Directorul Bibliotecii, Alexandru Buleandră, apreciază misiunea juriului ca fiind deopotrivă plăcută şi dificilă, asta în condiţiile în care deşi cantitatea de lucrări a fost mai mică decât la ediţiile precedente, calitatea a compensat din plin.
Tinerii scriitori de la Colegiul Naţional ,,Mihai Viteazul’’ din Slobozia au obţinut cele mai multe premii din partea juriului, 10 la număr, în timp ce la Liceul Teoretic ,,Carol Întâiul’’ şi la Colegiul Naţional ,,Grigore Moisil’’ vor ajunge câte patru distincţii.
Premiul ,,Constantin Ţoiu’’ va fi decernat unui liceean din Feteşti, cel oferit de revista ,,Helis’’ va ajunge la Slobozia iar trofeul ,,Inculeţ Bălan’’ va îmbogăţi colecţia de premii a liceenilor de la Colegiul Naţional ,,Grigore Moisil’’.
Numele câştigătorilor vor fi făcute publice în cadrul tradiţionalului cenaclu găzduit sâmbătă cu începere de la ora 11.00 de foaierul Centrului Cultural al Municipiului Urziceni.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.