Două accidente rutiere şi 5 victime

1

Accidentele s-au produs marti în jurul orei 17, unul în oraşul Ţăndărei, altul în Feteşti. Cauzele producerii accidentelor au fost neacordarea priorităţii de trecere şi neatenţia în conducere. Astfel, în timp ce un bărbat în vârstă de 55 ani, din Slobozia, conducea un autoturism pe Şoseaua Bucureşti din direcţia Constanţa-Slobozia, la trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător din dreptul Dispensarului Uman, nu a acordat prioritate de trecere şi a lovit o femeie de 73 de ani, din Ţăndărei, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
Cel de-al doilea accident rutier a fost soldat cu 4 victime şi s-a produs pe raza municipiului Feteşti, pe DN 3 B, când un bărbat în vârstă de 23 de ani, din municipiul Bucureşti, ce se deplasa cu o autoutilitară, a lovit din spate un atelaj hipo nesemnalizat. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, cu vârste cuprinse între 37 şi 51 de ani, toate din comuna Borduşani, ocupanţi ai atelajului.
Elena Oancea

1 comentariu

 1. ZIUA MONDIALA DE COMEMORARE A VICTIMELOR TRAFICULUI RUTIER – 2009.
  ‘LACRIMA RUTIERA’ – LA..CRIMA RUTIERA.
  Ieri 15 noiembrie 2009 a fost Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier. Cu acesta ocazie la Bucuresti in Piata Universitatii prin organizarea celei de a-IX-a editii a proiectului ‘LACRIMA RUTIERA’ au fost comemorate cele peste 60.000 de victime ale accidentelor rutiere decedate in perioada 1990 – 2009. Actiunea civica a fost singura manifestare publica din tara organizata de victima unui accident de circulatie in urma caruia a ramas infirma. Cu aceasta ocazie au fost aprinse lumanari au fost depuse flori si am varsat in amintirea celor disparuti o ‘lacrima rutiera’. Au fost comemorati printre altii persoane cunoscute ca Teo Peter, Laura Stoica, Cristian Nemescu si altii dar si miile de victime necunoscute ca ce 14 OAMENI disparuti in tragedia de la Scanteia judetul Iasi care a indoliat intreaga tara. Proiectul ‘LACRIMA RUTIERA’ se doreste totodata si un strigat disperat adresat statului indiferent si pasiv fata de acest ‘genocid rutier’. Autoarea acestui proiect apreciat chiar si Consiliul Europei la cel mai inalt nivel si de ONU sI care a fost sprijinit doar de Directia de Politie Rutiera si Brigada de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti este Cornelia Galavan.
  Ne mor copiii, ne mor parintii, ne mor rudele, ne mor prietenii.
  INCONSTIENTA LA VOLAN UCIDE.
  LIPSA INFRASTRUCTURII RUTIERE UCIDE.
  MOR OAMENI NEVINOVATI.
  STOP GENOCIDULUI RUTIER !
  lacrima.rutiera@yahoo.com

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.