Două accidente rutiere soldate cu răniţi au fost sesizate ieri la poliţia rutieră

0

Primul eveniment anunţa la Poliţia Oraşului Ţăndărei faptul că pe strada Frăţileşti din comuna Săveni se află răsturnat un autoturism.
Din cercetări s-a stabilit că autoturismul prezintă avarii multiple, din cauza răsturnării în şanţul din stânga sensului de mers Frăţileşti către Săveni, conducătorul auto părăsind locul accidentului şi abandonând autoturismul.
În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui minor în vârstă de 17 ani, domiciliat pe raza comunei, care nu poseda carnet de conducere şi consumase şi băuturi alcoolice înainte să urce la volanul autoturismului.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se da soluţie prin parchetul competent.
Tot ieri, în afara localităţii Moviliţa s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Accidentul a fost produs de un bucureştean în vârstă de 80 ani, care, în timp ce îşi conducea autoturismul din direcţia Urziceni către Bucureşti, a acroşat un biciclist ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului, un bărbat în vârstă de 40 ani, din judeţul Mureş.
Pe numele bărbatului de 80 ani, din Bucureşti, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.