Două autoturisme urmărite internaţional au fost depistate pe raza judeţului Ialomiţa

0
Primul a fost oprit în trafic de poliţişti şi la un control sumar a reieşit că autoturismul de lux figura ca sustras din Italia.
Proprietarul s-a prezentat la Registrul Auto Român, în vederea autentificării autoturismului, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că maşina era furată din Italia din iulie 2009.
Acum ialomiţeanul a rămas fără maşina pe care a cumpărat-o din ţara de unde fusese furată şi aşteaptă clarificarea situaţiei juridice a acesteia.
O altă maşină care figura ca urmărită internaţional a fost depistată în trafic azi-noapte de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii criminale Urziceni.
Aceştia au executat o acţiune specifică pe raza municipiului, iar în plasă a căzut un cetăţean din localitate, în vârstă de 36 de ani, în posesia căruia se afla un autoturism înmatriculat în ţară şi care figura urmărit internaţional de Interpol.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti cu privire la autoturism, s-a stabilit că acesta a fost sustras din Italia la data de 30 noiembrie 2010. Acum se află indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, în vederea clarificării situaţiei juridice.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.