Doua persoane din Feteşti au avut ieri nevoie de ajutorul cadrelor medicale SMURD

0
Echipajul SMURD de la Garda de Intervenţie Feteşti a fost solicitat să intervină pentru a acorda primul ajutor medical unei femei în vârstă de 55 de ani.
La sosirea paramedicilor, aceasta acuza dureri în zona abdominală, iar pacienta a fost preluată şi transportată la spital.
Un alt apel prin 112 solicita ajutorul echipajului SMURD pentru a interveni în cazul unui feteştean de 80 de ani, care a căzut de pe casă.
La sosirea echipajului de prim-ajutor, pacientul avea pulsul scăzut şi prezenta o plagă deschisă la nivelul capului. După ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, bătrânul a fost transportat de urgenţă la spitalul din municipiu.
În celălalt capăt al judeţului, o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată în imediata apropiere a unor materiale combustibile, a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu la anexa gospodărească a unui cetăţean din Jilavele.
Pompierii militari de la Detaşamentul Urziceni au acţionat timp de aproape 30 de minute pentru lichidarea flăcărilor, care au distrus o parte din acoperiş.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.