Dreptate până la capăt! PSD şi PNL se bat pe pensionari

3

victor-ponta-crin-antonescu

Deputaţii Uniunii Social Liberale, şi în special aleşii PSD, după cum se precizează într-un comunicat de presă, au susţinut iniţiativa legislativă privind recunoaşterea grupelor întâi şi a doua de muncă.
Începând de la 25 decembrie 2013, statul va acorda o reducere de 6 luni la vârsta de pensionare pentru minim 6 ani lucraţi în condiţii grele de muncă, cu posibilitatea unei reduceri maxime de 13 ani a perioadei lucrate necesare pentru a fi pensionaţi.
De asemenea, grupa a II-a de muncă este recunoscută, fiind echivalată cu munca în condiţii deosebite, iar numărul total al beneficiarilor la nivel de ţară este estimat la 50.000 de persoane.
Cu ocazia dezbaterii iniţiativei legislative în Plenul Camerei Deputaților, parlamentarul Colegiului Slobozia, Marian Neacşu, în calitatea de Lider al Grupului P.S.D., a subliniat că proiectul a fost iniţiat în urma unor discuţii personale cu Prim Ministrul ţării şi aduce măsuri reparatorii pentru zeci de mii de cetăţeni care au fost discriminaţi prin modificarea legislaţiei pensiilor de către guvernele anterioare ale P.D.L.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Se BaT pe PeNSiONARUL…BĂSESCU)))))))))))))Să-i mut pe uslişti…că tare mulţi mai suntem trişti….dar de la încarcerarea lui Bombonel…PSD…e antibăsel)) Huooo…coabitacilor))) dacă vă rupeţi, USLul…io o…vreau la ..rupere cu Pocora)))

  2. Se trec la conditii grele parlamentarii??Ca conditie mai grea decat stresu la luatu de spaga in regimul lui Baselu, nu vad.Si hotii la puscarieee,la puscarieeee,la puscarieeeee!!!Sa ne colonizeze americanii,fir-ati ai dracu de usl-isti comunisti si banditi!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.