Dreptul la cuvânt după reguli stabilite

4
Intervenţiile în plenul consiliului judeţean se fac în conformitate cu normele din regulament, iar cuvântul primarului de la Ciulniţa a fost refuzat pentru că se încerca un exerciţiu de imagine.
Precizările aparţin reprezentanţilor filialei PNL Ialomiţa, la boicotul consilierilor PDL din Consiliul Judeţean, pentru că s-a respins intervenţiea în plen a primarului Stelică Gheorghe.
Preşedintele PNL Ialomiţa, Ioan Martin, a precizat într-o conferinţă de presă că înainte de şedinţă s-a stat de vorbă cu toţi primarii din judeţ, iar solicitările financiare ale edilului de la Ciulniţa au fost exagerate.
Referitor la acuzaţiile de interzicere a dreptului la cuvânt, preşedintele PNL Slobozia, Emilian Mihai, fost consilier judeţean, precizează că demersul primarului de la Ciulniţa era democratic dar de imagine, pentru că intervenţia lui ar fi putut fi exprimată fără probleme de un consilier judeţean al PDL.
Regulamentul Consiliului Judeţean este în vigoare de 20 de ani şi conform prevederilor, inclusiv intervenţiile consilierilor sunt aprobate de preşedintele Consiliului Judeţean, care poate, de asemenea, să limiteze cuvântul membrilor din consiliu. Orice intervenţie din afara forului deliberativ, inclusiv al prefectului sau demnitarilor, se supune la vot.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro
Distribuiți
Articolul precedentBăi, Baconski!
Articolul următorLa cireşe 2011

4 comentarii

  1. Duelul Udrea-Blaga local .Cazacu nu-l mai sustine pe Teculescu si-l scoate la atac pe primarul Ciulnitei ,Stelica (sunt si rude din Ion Roata ) .Stelica sare sa-l contrazica cu apa pe Teculescu ,(la ordinul lui Cazacu , care a batut palma cu Ionascu) si-l duce si in CJ pe post de bulldog sa-l muste pe Ciuperca .Martin se prinde si…totul se fisiie !

  2. e doar o teorie in baza unor amanunte puse cap la cap. asa zic unii si cu rotavirusul, in ziua de concurs pt manager al spitalului judetean. intamplarea face sa cunosc amanunte din amebele exemple, si sa pot aprecia ca nu e vb de nicio conspiratiei… intamplator, declaratia cu apa, primarul de la ciulnita a facut/o cu totul dezinteresat. cazacu e pe langa rau de tot, dar a reusit sa fidelizeze sentimental un sfatuitor, care urmareste tot si incearca sa controleze tot… poate e doar o alta speculatie… dar stelica gheorghe si cazacu sunt consateni. eu am aflat intamplator chiar de la mama primarului din ciulnita.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.