30 decembrie – drumuri deschise, circulaţie în condiţii de iarnă

0

FLR_3490

Pentru actualizare permanentă, consultați cnadnr.ro sau politiaromana.ro.

UPDATE 09:15 Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că pe DN 21 Bărăganu – Slobozia, km 58+000 – km 87+700 circulația rutieră a fost deschisă pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone (DN21 Bărăganu – Brăila este deschis tot pentru vehicule cu MTMA < 7.5 tone).

UPDATE 08:30 Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că începând cu ora 08:30, circulația rutieră a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule drumul național DN 21A Bărăganu – Țăndărei.

UPDATE 08:00 DN 21A  (Bărăganu – Slobozia) este încă închis circulaţiei.

UPDATE 07:00 Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că incepand cu ora 07.00 s-a ridicat restricția pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe drumul național DN 2C km 48+000 – km 79+000 (Tovărășia – Slobozia).

UPDATE 04:00 Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că începând cu ora 04.00 s-a deschis circulația rutieră pe autostrada A2 km 64 + 000 – km 143+000 (Lehliu – Fetești) pentru toate categoriile de autovehicule.

Aproape toate arterele de circulaţie din judeţ au fost deschise traficului, dar se circulă în condiţii de iarnă! 
Singurul drum naţional care continuă să fie blocat este Slobozia-Buzău, iar dintre drumurile judeţene au rămas închise Griviţa-Traian şi Griviţa-Smirna. Aseară, la ora 18, încă mai erau blocate rutele Jilavele- Fierbinţi, Grindu-Colelia, Albeşti-Ciulniţa, Ciochina-Orezu-Raşi-până la limita cu judeţul Călăraşi, Iazu-Scânteia-Valea Ciorii, Drăgoieşti-Roşiori-Moviliţa-Dridu şi Borduşelu-Ciochina-Crunţi.
În această dimineaţă, reprezentanţii comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă nu au transmis nicio situaţie privind blocajele din trafic pe căile de comunicaţii care străbat Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.