DSP care este

0
Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa îşi dovedeşte încă o dată inutilitatea. Decizia de închidere a spitalului de la Ţăndărei a fost luată fără consultarea structurii judeţene.
Primarul Vasile SAVA spune că înainte cu trei săptămâni de la publicarea listei lui Czeke, directorul Dan NOEL i-a felicitat pentru performanţe şi i-a asigurat că nu se pune problema desfiinţării spitalului: ,, M-am simţit trădat, că la o întâlnire, când am avut o discuţie cu domnul director al Direcţiei de Sănătate, în prezenţa directorului economic, mi-a spus că, domnule primar, spitalul orăşenesc Ţăndărei nu are nicio datorie şi e un lucru extraordinar. Vă felicit pentru modul cum aţi fost lângă spital şi aţi asigurat cu fonduri, an de an, funcţionare acestui spital. Şi m-a asigurat că spitalul va rămâne aşa cum este…“ a rememorat la conferinţa de presă edilul Ţăndăreiului.

Contactat telefonic de managerul spitalului orăşenesc, Dan Noel a comunicat doar că decizia s-a luat fără consultarea cuiva din judeţ. ,,Am vorbit cu domnul director şi mi-a spus că propunerea de restructurare nu vine din judeţ”, adaugă medicul Vladimir Turcuman.
În mod curent, la spitalul din Ţăndărei ajung pacienţii din Mihail Kogălniceanu, Gura Ialomiţei, Luciu, Vlădeni, Platoneşti, Săveni, Sudiţi, Movila, Giurgeni, Făcăeni, Valea Ciorii, plus alte trei comune din judeţul Brăila, mai aproape de spitalul din Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.