Duminică liberalii deschid seria lansărilor electorale

3

foto: Florin Floreanu

Invitatul de la centru este Ludovic Orban care, alături de deputatul Cristina Pocora, se va deplasa la Mihail Kogălniceanu şi Gura Ialomiţei.
Colegiul 1, din estul judeţului, este zona cea mai puternică a liberalilor în Ialomiţa.
La lansarea lui Marin Adam pentru primăria Ţăndărei vor participa toţi primarii liberali din zona Feteşti-Ţăndărei.
Şi mai mulţi edili vor fi la Gura Ialomiţei, unde va fi lansat candidatul comun al USL. În judeţ, Uniunea Social Liberală merge în alegerile locale cu 30 de candidaţi comuni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. In seara de 11 mai 2012, candidatul pentru postul de primar al Sloboziei domnul Ionascu Gabi s-a folosit de un grup de 15-20 de minori (imbracati cu tricoruri rosii cu slogan electoral pentru Ionascu si care scandau si inmanau fluturasi electorali cetatenilor) pentru a-si face campanie electorala.

    Populatia sanatoasa la cap cu drept de vot, asteapta cu interes reactia autoritatilor.

    Sa mai precizam ca aceste autoritati sunt platite din banii nostri pentru a veghea la respectarea legilor ! iar daca autoritatile nu sunt in stare sa ia masurile ce se impun, noi aceiasi populatie cu drept de vot si in continuare sanatoasa la cap o sa ii schimbam si pe acestia ! aviz cu prioritate Politiei Locale si sefului ei !

  2. guvernul co-pilotului lui felix turnatoru, care pune in pericol viitorul copiilor nostri cu BATJOCURA NUMIRILOR DE MINISTRI la Ministerul invatamantului, raspunde de buna organizare a alegerilor, conform LEGII! Insa, atat timp cat usl Ialomita n-a fost in stare sa propuna un nume credibil de Prefect, caci Institutia Prefectului reprezinta guvernul intr-un judet, ce sa mai zicem? Felix turnatoru’ a cumparat parlamentari, a platit protestatari, a rasturnat barca RO carmuita de Ungureanu, acu’ E MOMENTUL SA NE LAMURIM! Pentru inceput, in numele platitorilor de credite si chirii in euro, propun guvernului sa readuca euro sub 4,0 lei! In plus, sa se lase de poante ( promisiuni fara acoperire) si sa negocieze cu benzinarii pretul unic la combustibili, lucru ce si-l propusese MRU!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.