După 5 ani de luptă cu boala, Alexandra Aron s-a stins

3

400947_2382510845522_1707891468_n

După 5 ani de luptă cu boala, Alexandra Aron din Slobozia s-a stins… Tânăra de 26 de ani a avut o tumoare cerebrală extrem de agresivă şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale la cap, atât în ţară cât şi în străinătate.
După fiecare din cele 6 operaţii, Alexandra a sperat că se va face bine, dar boala a recidivat în permanență. 
Pe 23 mai o prietenă a scris pe pagina ei de facebook că Alexandra s-a întors de la Institutul de Oncologie Bucureşti, unde făcea chimioterapie, şi că are nevoie de sprijin prin rugăciunile noastre. Din nefericire, aceeaşi prietenă ne-a transmis pe 2 iunie că Alexandra s-a stins. Dumnezeu să o odihnească în pace.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1.  Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Imi pare tare rau de ea. Boala asta nu iarta pe nimeni! Pe 7 mai anul trecut aflam cu mare durere in suflet ca tatal meu drag suferea de aceasta boala nemiloasa ,"TUMOARE CEREBALA" si dupa cum a spus medicul , atunci cand a iesit din operatie: "DE LA MINE MAI ARE 6 LUNI SI DE LA DUMNEZEU MAI MULT"… pe 8 NOIEMBRIE A DECEDAT ! Cu toate tratamentele , cu radioterapie si chimioterapie…. si tot ce i-a fost indicat nu a mai avut nici o sansa la viata! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace , poate macar acolo nu mai sufera!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.