După o lună de pauză, consilierii locali din Slobozia sunt convocaţi mîine la şedinţă

0

Primul din cele 10 proiecte aflate pe ordinea de zi se referă la bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului pentru anul 2010.

O altă iniţiativă a aparatului administrativ se referă la denumirea a trei străzi din cartierul Bora, în zona străzii General Megheru nr. 73, unde a avut sediu societatea CERES. Firma a vândut mai multe locuinţe iar cetăţenii  care le-au cumpărat au trecut în acte aceeasi adresă a societăţii, ceea ce nu corespunde cu situaţia din teren. Perimetrul respectiv a fost amenajat şi trasat de străzi pentru care se propun denumirile de Păpădiei, Prelungirea Măgurii şi Grâuşor.

Ultimul proiect pe ordinea de zi răspunde unei solicitări din partea Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor prin care se solicită atribuirea în concesiune fără plată a unor terenuri pentru construirea de locuinţe de serviciu cu destinaţie socială, precum si a unei zone din partea de nord-est a ansamblului Pepinieră. Întâlnirea consilierilor municipali de la Slobozia este programată pentru mâine după amiaza începând cu ora 17.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.