Ecaterina Andronescu la Slobozia

1

Ministrul Ecaterina Andronescu este la Slobozia şi participă la Congresul cadrelor didactice din România, organizat de Asociaţia Învăţătorilor Ialomiţeni pe parcursul a 4 zile în municipiul reşedinţă de judeţ şi la Amara.
Pentru a doua oară consecutiv la reuniunile organizate, în vâltoarea discursurilor, preşedintele asociaţiei naţionale a învăţătorilor a încurcat numele doamnei fost ministru cu cel al Ecaterinei Teodoroiu, luptător în timpul primului război mondial.
Viorel Dolha s-a scuzat precizând că această confuzie se datorează faptului că eroina de la Mărăşeşti a fostă absolventă a unui liceu pedagogic.
Fostul ministru al educaţiei a mulţumit sutelor de cadre didactice venite din toată ţara pentru că au acceptat să fie membră a Asociaţiei Învăţătorilor. Ecaterina Andronescu a precizat că şcoala vremurilor actuale preia foarte mult din rolul familiei iar menirea dascălilor a devenit crucială pentru educaţia generaţiilor actuale.
În cadrul lucrărilor de astăzi, delegaţia din Odessa-Ucraina, a primit medalia de aur a Congresului Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro / foto: Claudiu Mihai Berechet

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.