Echipa de fotbal de la Sf. Ecaterina Urziceni – cea mai bună din judeţ

0

Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic Sf. Ecaterina din Urziceni va reprezenta judeţul la faza zonală a campionatului mondial de fotbal şcolar, categoria 14-16 ani.
Competiţia va avea loc săptămâna aceasta, în capitală, iar în grupă mai sunt judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Brăila, Tulcea, Constanţa, Călăraşi, Giurgiu şi municipiul Bucureşti.
Reprezentanta Ialomiţei a fost desemnată în urma desfăşurării a 5 meciuri din grupe la Căzăneşti, între Sfânta Ecaterina Urziceni şi Liceul Tehnologic Reviga, şi la Slobozia între echipele Colegiului Naţional Mihai Viteazul, Liceului Tehnologic Movila şi Tehnologic Borduşani.
Finaliste au fost echipele Colegiului Naţional din Slobozia şi Liceului Sfânta Ecaterina din Urziceni. Meciul decisiv s-a desfăşurat duminică pe terenul Clubului Sportiv Abatorul din Slobozia şi s-a încheiat cu scorul de 0 la 1 pentru echipa de la Urziceni.
Pentru faza finală se califică primele 4 echipe din fiecare zonă, meciurile se vor disputa la începutul lunii aprilie la Bucureşti, iar finala se va desfăşura pe Arena Naţională. Marea câştigătoarea va participa la CAMPIONATUL MONDIAL SCOLAR DE FOTBAL care se va desfăşura în perioada 14-22 aprilie, în Franta, la Bordeaux.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.