Egal chinuit pentru Unirea Urziceni

0

Bucurie reţinută aseară, în tabăra Unirii Urziceni, după egalul smuls în ultimele secunde unei echipe a Braşovului care a deschis scorul la câteva minute după primul fluier. Cristescu şi Apostol şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, într-un meci la finalul căruia antrenorul gazdelor a găsit resurse să glumească.
Marian Pană, deşi rezervat în privinţa şanselor de salvare de la retrogradare, îşi păstrează tonusul ridicat şi încearcă să le insufle şi elevilor săi o stare de spirit pozitivă. Antrenorul Unirii e convins că băieţii lui vor repeta figura din tur, când au bătut Steaua, Dinamo şi Vasluiul.
În urma rezultatului de aseară, Unirea Urziceni rămâne pe penultimul loc al clasamentului Ligii 1, la un punct în urma Pandurilor şi a Victoriei Brăneşti şi la trei în spatele Universităţii Craiova. Peste două săptămâni, vicecampioana se va deplasa la Vaslui, pentru ca în etapa a douăzeci şi patra să joace tot în deplasare, în Ghencea. Următorul meci pe teren propriu aduce la Urziceni revelaţia actualei ediţii de campionat, Oţelul Galaţi.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.