El propune, ei refuză

2

Prefectul judeţului i-a convocat astăzi pe deputaţii şi senatorii de Ialomiţa pentru a le cere sprijin în rezolvarea unor probleme teritorial-administrative care au apărut în teritoriu.

Mădălin Teculescu solicită prin intermediul parlamentarilor, elaborarea unui cod al finanţelor publice locale şi modificări la legea privind exproprierile pentru utilitate publică.

Prezent la întâlnire a fost numai deputatul PSD, Marian Neacşu,  căruia prefectul Mădălin Teculescu i-a comunicat litigiile  apărute între localităţile Amara şi Griviţa, Slobozia şi Ciulniţa şi mai nou între Cocora şi Colelia, din punct de vedere al graniţelor între unităţile administrative.

Întalnirea prefectului cu parlamentarii de Ialomiţa este a două încercare ignorată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor din colegiile judeţului. Invitaţiile au fost transmise pe fax la birourile parlamentare, dar au rămas neobservate de consilierii politicienilor, sau nu au putut fi onorate.

Pentru a veni în sprijinul colegilor, deputatul Marian Neacşu a propus ca întâlnirile să se facă prin rotaţie, în toate colegiile din judeţ.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. Bravo pentru ce ? Ca a venit ? Sa-i zica bravo Teculescu fiindca a avut respectul sa-i onoreze invitatia. Din partea mea, ii transmit ca imi pare tare rau ca lumea l-a facut deputat. El nu a facut nimic pentru lume. Sa vina mai repede 2012 sa scapam de tocatorii de bani publici.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.