Elena Udrea a fost ieri la Slobozia pentru a-i convinge pe democrat liberali să o voteze în fruntea PDL

1

udrea la slobozia

Staff-ul de campanie al semnatarei moţiunii “Noul PDL-o nouă Românie” a uzat de toate elementele de identificare ale formaţiunii politice, din perioada ei de glorie. Preşedintele PDL Ialomiţa şi-a întâmpinat oaspetele cu un coş de lalele şi i-a îndemnat pe membri delegaţi să voteze în cunoştinţă de cauză.
audio Marinica CAZACU
Îmbrăcată în portocaliu, Elena Udrea şi-a făcut apariţia pe ritmurile imnului care a contribuit la popularitatea de altă dată a PDL-ului şi a explicat audienţei că partidul are nevoie de o schimbare şi un nou început:
audio Elena UDREA
Alături de Elena Udrea, la Slobozia au mai fost Florin Popescu, Valerian Vreme, Gheorghe Ştefan de la Piatra Neamţ, Vasile Gherasim şi Adrian Rădulescu, câţiva dintre exponenţii democrat liberalilor la nivel naţional. Printre susţinătorii din Ialomiţa se numără Nicolae Sitaru, Gheorghe Babagianu şi Nicoleta Fotache. Deputatul Tinel Gheorghe a lipsit de la prezentarea moţiunii Elenei Udrea la Slobozia din motive medicale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. faptul ca il ia pe gheorghe stefan drept sustinator spune totul despre aceasta muiere. blatuitorul ala a stricat fotbalul romanesc impreuna cu tata jean. pdl se desfiinteaza in curand . jos cu ei!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.