Elev bătut măr de un profesor

0

Şcoala este un loc în care decenţa şi respectul sunt la ele acasă, iar cadrele didactice te îndrumă în viaţă – aşa era văzut sistemul de învăţământ, până în anul 2000. Acum, la şcoală elevii şi cadrele didactice nu mai fac parte din aceeaşi tabără, ci se comportă ca nişte rivali. Cazurile de vătămare corporală între profesori şi elevi sunt semnalate aproape săptămânal.

Vineri, în jurul orei 20, medicii de la Spitalul de Urgenţă Slobozia au sesizat Poliţia că un minor în vârstă de 14 ani a fost adus cu Ambulanţa, din comuna Munteni Buzău, cu diagnosticul „traumatism cranio cerebral acut închis, traumatism toracic prin agresiune”.

Potrivit declaraţiilor minorului, în timp ce se afla la şcoala din localitatea de domiciliu, la ora de curs, profesorul l-a lovit cu pumnii şi palmele în zona capului şi în cea toracică, pe motiv că ar fi deranjat activitatea didcatică.

Pe numele profesorului, un bărbat în vârstă de 58 de ani, domiciliat în municipiul Urziceni, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.