Elevii de la Şcoala din Bora au primit ieri cadouri din partea Ministerului Educaţiei şi Cercetării

3
În cadrul proiectului „ Toţi la grădiniţă, toţi în clasa 1” , reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean doresc ca preşcolarii care provin din familii defavorizate să fie stimulaţi pentru a participa la sistemul de educaţie.
Inspectorul şcolar de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Ialomiţa, Ion Sandu, spune că în urma programului s-au înregistrat o prezenţă mare la orele de clasă. Copiii au fost încantaţi de răsplata reprezentanţilor programului din care fac parte iar rechizitele şi îmbrăcămintea pe care le-au descoperit în cadouri sunt de bun augur pentru cei mai mulţi dintre ei.
Proiectul a ajuns deja la cea de-a doua etapă şi este finanţat de Uniunea Europeană prin programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Faptul că știți să fiți alături de cei care au nevoie de dumneavoastră este un lucru de apreciat.Am spus mereu că acest cartier ,BORA, are oameni deosebiți, copii care se pregatesc frumos în Școala BORA.
    Vă mulțumesc că popularizați astfel de acțiuni.
    Cu respect,
    înv.BECIU ELISABETA

  2. Copilul ei este prigonit într-o ţară nord-africană. Nu vrea să ştie de ea…dar iubeşte omul copilul, pe cei năpăstuiţi de soartă..?! Dacă nuţ-ţi iubeşti copilul, fratele, părintele ..atunci pe cine iubeti?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.