Elicopter pentru parlamentarii coaliţiei la putere

12

foto: Laurenţiu Ştefan

3 deputaţi PDL au fost preluaţi de un elicopter de la Slobozia pentru a fi transportaţi la Bucureşti. Parlamentarii sunt din Galaţi şi au vrut să ajungă cu orice chip în capitală pentru a asigura cvorumul necesar la instalarea noului Guvern.
Un alt echipaj de salvare a preluat de la spitalul judeţean de urgenţe un pacient cu infarct, dar a primit misiunea de a culege de pe traseu un alt parlamentar PDL, din Tulcea.
Special pentru parlamentarii PDL, de dimineaţă a plecat o cursă charter de la Constanţa. Printre pasageri s-a numărat şi senatorul Tudor Panţuru. Deputatul PSD Marian Neacşu spune că pe el nu l-a întrebat nimeni dacă poate să ajungă la Bucureşti, şi toate încercările lui au fost sortite eşecului din cauza drumurilor blocate.
Deputaţii PDL de Galaţi au intrat în Slobozia ieri după-amiază, în jurul orei 14, însoţiţi de un utilaj de deszăpezire, iar din zona DN2A au fost preluaţi de un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. Stire (ne)sigura: Elicopterul a aterizat pe patinuarul loca, langa adventisti. Proprietarul patinuarului patina in alta parte probabil, este cumva in greva ???

  2. nu aveau cum sa +fie deputati galateni. mircea toader era deja la bucuresti. ori in galati (de fapt tecuci) mai este un singur deputat >carmen axentie. asta daca nu il luam in calcul pe demisionarul mihail boldea. deci cei 3 deputati au fost 2, luca si matei :))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.