Emil Constantinescu: definitiv incompatibil

6

foto: Florin Floreanu

Consilierul municipal Emil Constantinescu iese pe uşa din dos din componenţa consiliului local Slobozia şi va înapoia indemnizaţiile încasate din octombrie 2010 până în prezent.
Curtea de Apel Bucuresti a decis că de un an şi jumătate Emil Constantinescu se află în incompatibilitate, ca urmare a contractului de servicii încheiat între firma PRORENT şi Primăria Municipiului Slobozia.
Postul va fi vacantat prin adoptarea unei hotărâri a Consiliului Local, proiect care se află pe ordinea de zi a şedinţei de joi. Ţinând cont că actualul Consiliu Local îşi va încheia mandatul luna viitoare, este puţin probabil ca grupul PSD să mai aibă timpul necesar pentru numirea altui consilier municipal în locul lui Emil Constantinescu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Culmea este ca el si camarazii lui se mai vor votati inca o data! Rusine…sunteti dupa chipul si asemanarea lui Basescu! Nu ati facut nimik pentru Slobozia…doar ati incasat indemnizatii si dupa cum se recunoaste de catre justitie ati incheiat contracte din care v-ati umplut buzunarele! Atat…nimic mai mult! Cat credeti ca va mai merge? Sa speram ca se termina cu camarila PSD in consiliul local pentru ca ne-am saturat sa dati din gura si sa nu faceti nimik!!!

  2. ,,jos cu hotii”: individul este dupa chipul si asemanarea lui iliescu, cel ,,sarac si cinstit”, nu basescu; vorbim despre (inca) un psd-ist, nu? ionascu-ex psd, stoica si oamenii lor din administratia locala Slobozia-toti oamenii presedintelui ciuperca!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.