Emil Constantinescu şi-a dat demisia din Consiliul Local Slobozia

6

emil constantinescu

Consilierul Emil Constantinescu şi-a dat demisia din Consiliul Local Slobozia. Acesta a înaintat secretarului Primăriei actul prin care anunţă încetarea înainte de termen a mandatului pe care îl deţine şi mulţumeşte Organizaţiei PSD Ialomiţa pentru încrederea acordată.
Motivul demisiei nu este specificat, dar consilierul local Emil Constantinescu a fost declarat incompatibil de ANI, decizie pe care acesta şi colegii de partid au ignorat-o în repetate rânduri. 
Odată vacant, locul pe care Emil Constantinescu l-a deţinut în Consiliul Local Slobozia va fi ocupat de un alt membru al PSD Slobozia.
Aşa se face că la şedinţa de săptămâna aceasta, va fi validat mandatul lui Zamfir Vasile, supleant pe listele USL, formula în care s-a candidat la alegerile locale din 2012.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

 1. Mister inginer Constantinescu ar trebui să returneze toţi banii pe care i-a încasat pe timpul mandatului, fiind incompatibil. Poate instituţiile abilitate vor începe să-şi facă datoria, fără să ţină cont de poziţia socio-politică a infractorilor. Dacă ditamai şefa DIICOT a fost săltată în plină stradă, cu maşina blocată în trafic, oare găinarii ăştia nu vor păţi nimic?! Ar fi păcat.

 2. Un puscariabil, schimbat cu un alt puscariabil. Ah, cand vad oamenii ca ciuma rosie ne mananca banii. Cum de iese rosu in judetul nostru? Au murit oameni degeaba in '89, sau mi se pare doar mie.

  Zic io ……

 3. Mi-aduc aminte de Emil Constantinescu care, pe vremea când era președintele filialei locale a Partidului Umanist, înfiera cu mânie proletară P.S.D. exprimându-și extremul dispreț față de aceștia umflându-i-se venele la gât și făcându-se grena la față când se jura că el niciodată nu vrea să aibă de-a face cu nenorociții de pesediști.

  Apoi a intrat în P.S.D.

  Acum au venit unii de la o comisie care spun că omu` nostru are niscaiva problele cu integritatea. Vestea asta m-a șocat grav! Nu pot să cred așa ceva! Sunt absolut bulversat! Incredibil dom`le, incredibil!

   

 4. Se lipise de locul asta supercaldut ca marca de scrisoare. Iar cind a fost de dezlipit a facut-o ca atunci cind tragi de un bandaj imbibat de singe de pe o rana veche sau cind scoti cu forcepsul un copil diform. M-am gindit sa va excit imaginatia.

 5. Nu se poate! As vrea sa revina! Este adevarat??
  ………..
  Ce aport a avut stimabilu’??? …mica laie de campie….
  Incasat banutii,respectat ca un domn….
  Ia mai lasati.ne talharilor!!! Si dati voie si altor hoti si nenorociti analfabeti sa va inlocuiasca!! Ce daca zamfir are liceul absolvit la Dragalina? ….Ce?? A lins in c– degeaba pesedeul???
  Lasati penibilii sa ne’nconjoare….Pai, se poate???
  Incredibila veste! …..si.a dat demisia fiind incompatibil….JAVRA DRACU’ …

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.