Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor a împlinit vineri 59 de ani

4

episcop

Preasfinţitul Vicenţiu s-a născut pe 23 august 1954, la Bucureşti, şi de 4 ani se află la conducerea Eparhiei Bărăganului.
Cu ocazia aniversării, aseară s-a sfinţit bisericuţa din lemn de lângă sediul Episcopiei, iar astăzi lăcaşul de cult a găzduit o slujbă pentru personalul clerical şi invitaţii din anturajul apropiat al Chiriarhului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

 1. Penibil , sunt oameni care mor de foame la propriu ,care nu au un acoperis deasupra capului ,care au copii bolnavi si nu au bani sa umble cu ei prin spitale,spitalele nu au bani sa trateze bolnavii si ei inaugureaza biserica dupa biserica coborand din bolizi de ultima generatie si se lafaie in lux .
  Aseata ,intamplator,am trecut pe langa biserica asta din discutie si am fost martor la o intamplare incredibila : o femeie tinand un copil de mana se indrepta grabita catre biserica pe la ora 20 . Ajungand in fata bisericii cu intentia de a intra ,un paznic i-a blocat accesul si i-a spus sec :”s-a inchis” .
  Am ramas socat de raspunsul lui si fara sa vreau mi-a venit in minte intrebarea : pai credinta asta in D-zeu de pe urma careia castigati voi zeci de milioane de euro ,e conditionata si de un program mai preafericitilor ? Daca un om simte nevoia noaptea sa mearga in biserica sa se roage ,se loveste de o usa inchisa ?
  Noaptea dorm preafericitii si preasfintitii si n-are cine sa mulga bani de la oameni ,d-aia le inchideti nu ?
  Ba voi asa de nesimtiti ati ajuns incat inchideti bisericile noaptea ?
  E….uimitor pentru mine ,pur si simplu nu inteleg unde e limita penibilului si a nesimtirii .

 2. Te poţi ruga şi pe net,măi vio…..dacă n-ai o icoană-n casă))Dumnezeu ne ţine şi păcătoşi….trebuie doar să credem în existenţa LUI,măi bobutz….totul se iartă!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.