Episcopul Vincenţiu propus cetăţean de onoare

4

Primarul Gabi Ionascu propune Consiliului Local al Municipiului Slobozia, acordarea titlului de cetatean de onoare al orasului, Episcopului Vincentiu.

Înmânarea titlului se va face în cadrul manifestarilor organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Slobozia, la aproape un an de la întronizarea celui de-al treilea episcop al Baraganului.

Anul acesta, Înaltarea Domnului, sarbatoarea religioasa programata la 40 de zile dupa Paste, în functie de care se organizeaza zilele orasului, pica pe 13 Mai.

Pâna atunci, Episcopia Sloboziei si Calarasilor va comemora pe 24 aprilie, un an de la trecerea la cele vesnice a Episcopului Damaschin.

În semn de pretuire pentru întelepciunea si modestia de care a dat dovada, al doilea chiriarh al eparhiei, a primit post mortem titlul de cetatean de onoare al municipiului resedinta de judet.

Noul Episcop al Sloboziei si Calarasilor, Vincentiu, a fost întronizat pe 28 iunie 2009.

Clementina Tudor

4 comentarii

    • man, da’ vad ca esti consecvent! daca nu am aprobat comentariul ala, inseamna ca am avut eu un motiv si nu avea rost sa-l mai trimiti odata in aceeasi forma. ma lucreaza la el, scoate invectivele si ti-l aprob. ca dupa aia tot tu zici ca te cenzurez…

  1. Bravo Ionascule, te pui bine cu divinitatea a? Lasa ca nu te mai alege nici Vicentiu primar, poti sa ii dai tu 30 de titluri de onoare. Orasul e vai mama lui, sosele varza, fantani arteziene din asfalt, carosabil vai mama lui, oras plin de praf si de smecheri de carton, iar Ionascu al nostru propune un alt cetatean de onoare ?!?!? Scuza-ma, dar ce a facut acest om ca sa fie asa de onorabil ? Sau mai bine zis : a fost vreun episcop care sa nu fie declarat cetetean de onoare ??? Vai mama voastra….
    (aproximativ) ASTA ERA COMENTARIUL NEAPROBAT

  2. Scoate-le tu, pune puncte, fa-i ce vrei fiindca eu nu vad nimic rau si invective. Fa-i tu corectura. Si oricat de credincios ai fi nu e nimic de rau de marele episcop

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.