Epurări de vară în PNL Slobozia

4

mihai emilian

Preşedintele organizaţiei PNL Slobozia şi şeful liberalilor ialomiţeni sunt contestaţi din interior şi propuşi pentru demiterea din funcţiile politice. 
Ioan Martin şi Cezar Zamfir sunt acuzaţi de colaborare excesivă cu PSD şi lipsa de implicare în campania la europarlamentare. Mai mult, pentru viceprimarul liberal de la Slobozia există scenariul excluderii din PNL, ceea ce presupune pierderea calităţii de viceprimar dar şi de consilier local. 
Unul dintre cei mai vocali liberali din judeţ, Emilian Mihai, revine în spaţiul public după doi ani în care a fost suspendat în propriul partid:
audio Mihai EMILIAN
Viceprimarul Cezar Zamfir recunoaşte că a pornit iniţiativa unirii dreptei din Consiliul Local Slobozia fără a obţine aprobarea biroului politic şi apreciază că lupta internă din PNL va avantaja PSD-ul:
audio Cezar ZAMFIR 2
În apărarea sa, preşedintele Oragnizaţiei PNL Slobozia a precizat că deşi procentul obţinut de liberali la ultimele alegeri este mic, numărul de voturi a crescut.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Un bun exemplu pentru a conduce organizatia PNL-ului Ialomitean ar fi domnul Merlea Sile Adrian….omul acesta chiar pune suflet pentru partid.

  2. Aprobam propunerea cu Adrian Merlea! Pe de alta parte, PNL a trebui sa dea afara javrele care s-au coalizat cu PSD ca sa primeasca si sa pastreze posturi de directori ori inspectori in invatamant.Se stiu care sunt…

  3. Eu zic sa punem mama de la mana si sa achizitionam niste talibani,completati de niste raketi- pentru reusita deplina-si sa-i plantam sa-si faca  treaba cum stiu ei mai bine in Parlament si la sediile tuturor partidelor,sa terminam cu politica,politicienii si  cu hotia care-i defineste,apoi sa ne gospodarim cum se cuvine si sa ne vedem linistiti de vietile noastre pana la maxime batraneti.Bai,nu se mai poate ,primul nivel al societatii ("lumea buna")colcaie de hoti,iar al doilea nivel de prosti care muncesc sa-i alimenteze pe  nenorociti de mai sus,sclavi,si fut…ti si cu banii luati,si care nu zic nici pas…popor de ca..cat

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.