Eroii omagiaţi

4

Ziua Eroilor a fost comemorată la Slobozia ca în fiecare an cu un ceremonial religios, militar şi depuneri de coroane.
Reprezentanţii instituţiilor publice alături de trecători au asistat la ceremonia religioasă oficiată de către Episcopul Vincenţiu împreună cu un sobor de preoţi în faţa monumentului ,,Colonel Popescu“ din parcul mare.
Prefectul Gigi Petre a vorbit audienţei despre sărbătoare Înălţării Domnului ca tradiţie pentru cinstirea eroilor neamului.
Maior în cadrul Garnizoanei Slobozia, Daniel Luca, a amintit ialomiţenilor că eroii omagiaţi astăzi au luptat pentru întregirea neamului fără echipamente sau dotări specifice de război.
Omagierea eroilor naţionali s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare şi intonarea imnului de stat.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Omagiati eroii doar in campanii… frumos domnule capitan de judet … Te mai poti pisa singurel Ciuperca? sau trebuie sa te tina vreun sclav de-al tau cu e Stoica?

  2. Da, bogdan, sunt toti ocupati sa-i scape pielea lui nastase-penalul sef al psd! ,,Au trecut şase zile de când Constantin Adrian Balaban Grăjdan a folosit Guvernul pe post de maşină de spălat a chiloţilor penali ai lui Adrian Năstase. Au trecut cinci zile de când hârtia semnată de Grăjdan, abject şi ilegal, a ajuns pe masa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Au trecut patru zile de când premierul Victor Ponta, speriat de scandalul apocaliptic pe care l-a provocat manevra cu Grăjdan, a anunţat demiterea acestuia din fruntea Inspectoratului de Stat în Construcţii, unde-l numise cu şase zile înainte. Au trecut patru zile şi degeaba: hârtia semnată de Grăjdan continuă să fie lăsată pe masa judecătorilor, ca probă în apărarea inculpaţilor din „lotul Adrian Năstase”. Prin implicarea Guvernului într-un asemenea joc, Victor Ponta a spulberat o iluzie: aceea că se poate desprinde de Năstase şi de metodele acestuia. Nici nu poate şi nici nu vrea. Pur şi simplu, este coastă din coasta lui Năstase. Mai grav e altceva: apetitul lui Victor Ponta – prim-ministrul acestei ţări! – de a discredita instituţiile statului. Prin „afacerea Grăjdan-Năstase” au fost târâte în mocirlă Guvernul şi Inspectoratul de Stat în Construcţii, iar Înalta Curte a fost pusă în situaţia ingrată de a da un verdict corect pe baza unei hârtii mizerabile. În plin scandal Grăjdan-Năstase, uitând pentru o zi de odiosul dictator şi sinistra sa Preşedinţie, Ponta a găsit de cuviinţă să mai tragă un ghiont Curţii Constituţionale („neprietenoasă cu noul guvern”) şi un şpiţ în fund Avocatului Poporului („confundă poporul român cu primarii PDL”). Orbit de setea de putere, tânărul prim-ministru n-a sesizat că se ceartă, de fapt, cu însăşi Constituţia. Am mai aflat că toţi cei care-i cer socoteală în cazul Grăjdan-Năstase „doresc să-i fie rău României”, căci „scopul lor este de a sabota interesul ţării”. Adânc! Pe aceeaşi linie, cei care-l suspectează de jocuri necurate (cu scopul de a-şi salva părintele politic din ghearele Justiţiei) sunt „de rea-credinţă”. El, în schimb, e de bună-credinţă, pentru că marţi, când a fost emisă adresa către Înalta Curte, primul-ministru se afla în Afganistan. Grăjdan a acţionat, evident, „în nume personal”. Asta înseamnă bărbăţie politică: să pui totul în cârca unui coţcar pe care tot tu l-ai adus în Guvern! Dar nici coţcarul nu trebuie să-şi facă griji, pentru că va fi apărat de unul dintre avocaţii tocmiţi de „lotul Năstase”. Victor Ponta nu sesizează marele pericol care-i pândeşte fragila carieră politică: o sentinţă de achitare pentru Adrian Năstase în dosarul „Trofeul Calităţii”! Dacă se va întâmpla aşa, opinia publică va refuza să separe decizia judecătorilor de ajutorul primit din partea Guvernului Ponta. N-a trecut nici măcar o lună de la instalarea Guvernului Ponta şi avem deja o colecţie de superstaruri: Victor Alistar, Corina Dumitrescu, Ioan Mang, Balaban Grăjdan…” Grigore Cartianu
    RUSINE psd, RUSINE usl-asilor, NESIMTITILOR!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.