Erou cu repetiţie

3

Un jandarm ialomiţean a ajuns un model profesional pentru colegii lui, după ce a salvat o tânăra de 3 tâlhari.
La începutul lunii iunie, Siliviu Chiriac se afla în timpul liber şi se deplasa într-un tren de călători pe ruta Urziceni-Slobozia, când a văzut cum o tânără este înconjurată de 3 bărbaţi care aveau intenţia clară de a-i sustrage telefonul mobil. Fără să stea pe gânduri, jandarmul a intervenit, l-a imobilizat pe cel mai agresiv dintre bărbaţi, şi a solicitat sprijin la 112.
La o lună de la eveniment, la Inspectoratul General al Jandarmeriei a sosit o scrisoare de mulţumire din partea tinerei scăpată de la necaz, motiv pentru care, mai marii jandarmeriei au decis ca fapta ialomiţeanului angajat în Ministerul Administraţiei şi Internelor să fie dată drept exemplu.
Locotenetul Silviu Chiriac lucrează la Inspectoratul judeţean de Jandarmi Ialomiţa din 2002, este căsătorit are un băieţel de 5 ani, iar aceasta nu este singura lui dovadă de curaj. În urmă cu doi ani de zile, tot în timpul liber a salvat un student de la o tâlhărie similară şi tot de atunci în partea stângă a capului are o cicatrice de la lovitura primită de la cei doi agresori ai tânărului.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Frate igas, pleca bre in grecia, nu ne mai plicti, oricum acolo e guvern socialist, asa ca o s-o duci bine, ca si cum ar guverna in RO psd-ul.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.