Etapă ciudată în seria secundă a ligii a treia de fotbal

0

Etapă ciudată vineri în seria secundă a ligii a treia de fotbal, cu doar două meciuri disputate după ce Eolica Dobrogea, CSM Focşani şi Rapid II Bucureşti, cu care Rapid Feteşti ar fi trebuit să joace pe malul Borcei s-au retras din competiţie.
Liderul la zi, Viitorul Axintele s-a chinuit să treacă acasă cu 2-1 de Victoria Chirnogi, după ce Mazarache a deschis scorul în minutul 34, iar Năstase a scris 1-1 pe tabelă la jumătatea reprizei secunde. Golul victoriei ialomiţenilor a căzut în minutul 81, autor fiind Stan.
În celălalt meci al etapei a 16-a, Gloria Buzău a trecut ,,la pas’’ de vecinii de la CSM Râmnicu Sărat, scor final 4-1.
În urma victoriei de vineri,Viitorul Axintele a acumulat 43 de puncte şi ocupă în continuare prima poziţie în clasament, în timp ce feteştenii au urcat pe şase cu 23 de puncte la activ.
Vinerea viitoare, la Axintele ajunge principala urmăritoare, Gloria Buzău, iar Rapid Feteşti ar trebui să joace în deplasare cu Sportul Studenţesc II. Meciul stă însă sub semnul incertitudinii după ce în ultima etapă ,,studenţii’’ nu s-au prezentat la meciul pe care trebuiau să-l joace în deplasare cu Metaloglobus Bucureşti.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.