Etapă halucinantă în liga a patra de fotbal

0

soccer or football goalkeeper kick the ball

În cele opt partide disputate s-au înscris şaizeci şi şapte de goluri, cele mai multe, şaptesprezece, la Reviga unde Voinţa a zdrobit Unirea Griviţa cu 16-1.
La Ţăndărei s-au înscris 14 goluri, unde Victoria a surclasat A.S. Căzăneşti cu 13-1, dar de departe cel mai ciudat meci al etapei a 15-a s-a jucat la Slobozia unde Abatorul a trecut de Andrias Andrăşeşti cu 9-5.
Câte şapte goluri s-au înscris la Răduleşti unde echipa locală a trecut la limită, scor 4-3 de Unirea Sărăţeni şi la Munteni Buzău unde gazdele au surclasat cu 6-1 Viitorul Platoneşti.
Pe lângă ,,strălucirea’’ rezultatelor amintite deja, surpriza de la Colilia unde Spicul a reuşit să smulgă un punct fostului lider Viticola Feteşti după remiza ,,la unu’’, păleşte în mod evident. În celelalte două partide de dinaintea vacanţei de iarnă ,,Recoltele’’ din Gheorghe Lazăr şi Gheorghe Doja s-au anulat reciproc şi au terminat 1-1 meciul direct, iar liderul la zi al clasamentului, Unirea Fierbinţi, şi-a consolidat poziţia după ce a trecut în deplasare cu 3-1 de C.S. Amara.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.