Etapă nefastă pentru echipele ialomiţene participante în Liga a treia de fotbal

0

cronica-etapei-2

Etapa a şaptea, intermediară, a consfinţit starea de haos de la Rapid Feteşti, echipă care se află încă în căutarea celei de-a doua victorii a sezonului. Ieri, feteştenii au cedat toate cele trei puncte în confruntarea cu liderul seriei a doua, FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus cu 3-1 după o ,,dublă’’ a lui Marinkovici în minutele 59 şi 66, completată de Rădoi trei minute mai târziu. Singura tresărire de orgoliu a gazdelor s-a înregistrat în minutul 73 când Ivan a înscris golul de onoare al Rapidului.
La Axintele, Viitorul a cedat două puncte în confruntarea cu C.S. Afumaţi, scorul final de 1-1, fiind înregistrat după ce Robu a deschis scorul pentru axinteni în minutul 14, iar Vlada a egalat în minutul 33.
În urma rezultatelor, Viitorul Axintele rămâne pe poziţia a treia în clasament cu 13 puncte în timp ce Rapid Feteşti, cu doar trei puncte acumulate, îşi păstrează locul de ,,lanternă roşie’’.
Vineri Viitorul Axintele joacă la Cireşu cu Conpet, iar Rapid Feteşti merge la Cernica pentru meciul contra ocupantei locului al nouălea, Progresul.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.