Evaluarea națională: mai uşor la mate

1

evaluare

Obosiţi, dar cu zâmbetul pe buze. Aşa au ieşit din sala de examen absolvenţii de gimnaziu care au susţinut astăzi evaluarea la matematică.
Chiar dacă geometria le-a dat bătăi de cap, adolescenţii s-au declarat mulţumiţi de felul în care au reuşit să rezolve problemele, unii dintre ei în mai puţin de o oră de la primirea subiectelor.
Subiectele de astăzi au fost structurate pe trei mari cerinţe, fiecare cu mai multe sub-puncte. La ultima probă înainte de admiterea la liceu a fost extrasă varianta numărul 3. Fiecare subiect este cotat cu 30 de puncte, iar 10 puncte sunt acordate din oficiu.
Rezultatele vor fi afişate sâmbătă, până la ora 16.00, iar contestaţiile pot fi depuse până la ora 21.00 . Rezultatele finale ale Evaluării Naţionale vor fi afişate pe 3 iulie. Notele obţinute contează la admiterea în liceu, care constă în repartizarea computerizată programată pentru 16 iulie. Afişarea rezultatelor pentru admiterea la liceu va avea loc pe 17 iulie, iar până pe 26 iulie se vor depune dosarele de înscriere la liceele unde elevii au fost repartizaţi.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. lol, pai protectia sociala tre sa mearga mai departe,cine mai voteaza pe bolsevici? aici e lantul de iubire,socialismul ! va tinem in sistem ca asistati social,ne votati si noi furam banul public mai departe. platit de privat.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.