Evaziune fiscală cu cereale în valoare de peste 5 miliarde de lei vechi

0

Evaziune fiscală cu cereale în valoare de peste 5 miliarde de lei vechi, este fapta unui tânăr slobozean, depistată de poliţiştii ialomiţeni. Bărbatul de 25 de ani, locuia fără forme legale în Constanţa şi făcea afaceri în Gheorghe Lazăr. În calitate de administrator al unei societăţi comerciale, tânărul a derulat operaţiuni comerciale de vânzare cereale, fără a le evidenţia în contabilitatea societăţii.
Lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor au intrat pe fir şi au dispus începerea urmăririi penale, pentru evaziune fiscală. Întrucât învinuitul se sustrăgea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia a emis mandat de aducere. Oamenii legii s-au deplasat în municipiul Constanţa, unde l-au identificat, iar apoi l-au adus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.
După audiere şi analizarea materialului probator, procurorul a dispus măsura reţinerii inculpatului, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, cu propunere de arestare preventivă.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.