Eveniment cultural fără precedent la Slobozia

5

Corul Madrigal va concerta pe 15 decembrie la Casa de Cultură Municipală, în cadrul festivalului de colinde Sub Zare de Soare.
Anul acesta, sărbătoarea colindului se desfăşoară pe parcursul a două zile. Pe 14 decembrie, grupurile de colindători din toate zonele istorice ale ţării vor fi prezente în Ialomiţa la parada şi spectacolul de obiceiuri populare din perioada Crăciunului şi Anului Nou, iar pe 15 decembrie, Corul Naţional de Cameră Madrigal va concerta în premieră la Slobozia.
Concertul Corului Naţional de Cameră Madrigal va fi deschis de Corala Sfântul Mucenic Mina a Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

 1. pentru cei un pic mai tineri.
  Corul Madrigal a mai concertat la Slobozia de cel putin 2 ori, prima data spre sfarsitul anilor 70 si apoi catre jumatatea anilor 80.
  Atunci a fost prezent si Marin Constantin fondatorul si dirijorul corului.
  Corul Madrigal NU v-a concerta in premiera la Slobozia !
  (uh, gazetarii astia………..)

 2. in insert, Crisi Obrejan facea precizarea respectiva. cat de expliciti ar fi ,,gazetarii“ astia, de cele mai multe ori consumatorii de presa inteleg ce vor ei sa inteleaga, si de obicei vad paiul din ochiul altora! tipic necrestineste…

 3. Pt. obrazul_fin

  1) Nu confunda “epoca de aur” cand spectacolele erau aduse de partid cu actuala epoca in care banul primeaza.

  2) Corul Madrigal va incepe pe 9 Decembrie un turneu prin tara, spectacolul de la Slobozia fiind singurul in care intrarea va fi libera. In restul locatiilor cel mai ieftin bilet fiind 100 lei.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.