Evenimente rutiere

0
O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte două au fost uşor rănite în urma a trei accidente produse în cursul zilei de vineri, pe arterele judeţului.
Cel mai grav dintre evenimentele rutiere a avut loc în jurul orei 20, în localitatea Lăcusteni şi s-a soldat cu decesul unui tânăr de 20 de ani.
Victima se deplasa cu un moped pe direcţia Ţăndărei – Feteşti, iar la o intersecţie a intrat în coliziune cu un tractor agricol, ce tracta o grapă cu discuri, nesemnalizat corespunzător, neînmatriculat, condus de un bărbat de 61 de ani, din comună, ce nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie.
Un alt accident a fost sesizat prin 112, în jurul orei 17.30, şi s-a produs în  Cartierul Slobozia Nouă. Potrivit investigaţiilor efectuate, de vină a fost şoferul de 18 ani, care era posesor al unui permis de conducere categoria B, de aproximativ 3 luni. Din cauza lipsei de experienţă şi a imprudenţei în conducere, tânărul nu a apreciat corespunzător distanţa de siguranţă faţă de atelajul hipo ce se deplasa în faţa sa, şi a intrat în impact cu acesta, răsturnându-l. În urma impactului, o femeie de 57 de ani, pasageră în atelaj, a fost uşor rănită.
Cel de-al treilea eveniment rutier a fost sesizat Poliţiei pe raza localităţii Jilavele şi s-a soldat cu vătămarea corporală a unui biciclist.
În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.