Exces de zel la rutieră

2

gigi manea

O traversare neregulamentară a generat o altercaţie între poliţistul constatator şi tatăl unei adolescente care a trecut strada prin loc nepermis. Părintele îl acuză pe rutierist că i s-a adresat nepoliticos şi că l-a agresat încercând să-l imobilizeze. Scena s-a petrecut chiar în faţa Centrului Cultural iar protagonişti sunt comisarul Cornel Tărăcilă şi consilierul local Gigi Manea:
audio Gigi MANEA
Poliţistul i-a sancţionat pe cei doi cu avertisment şi amendă, dar s-a ales cu o reclamaţie la serviciu şi o plângere la Parchet. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Salaoru, precizează că reclamaţia a fost dată în cercetare:
audio Daniela SALAORU
Pretenţiile financiare ale consilierului local faţă de poliţistul rutierist sunt de 1 leu. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. S-o crezi tu că nu ştia cine eşti, măi Gigi, doar că acum nu mai eşti la psd))Bine, faza e comică, poliţistul o atenţiona pe tânără şi gata…sau poate i-o fi zis şi Gigi ceva…sau poate Tărăcilă a zis sau şi-a adus minte de plângerile împotriva lu' Goagă, făcute de un ofiţer bine relaţionat cu pdl))Aveţi voi poliţe de plată, resentimente, probabil miliţianul a provocat şi marele politician a pus botu' …şi era s-o păţească, tocmai acu' când e pe cale reunirea cu dreapta, că stânga s-a scrântit cu laba pe putere))

  2. Aloooo, domnu' organ, se poate? Pai nu stiti cine e ditamai demnitaru' , mancatziash? Putin respect pentru bietii consilieri care muncesc din greu pentru cetatenii orasului! 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.