Executivul contraataca

5

Executivul primăriei Slobozia contraatacă demersurile consilierului Paros Radu, privind calitatea declarată în care acesta strânge semnături şi scopul referendumului declanşat.

Viceprimarul Valentin Băcanu reclamă că semnăturile se strâng cu  informare eronată a cetăţenilor, în numele calităţii apei, in fapt pentru demiterea primarului.

Executivul primăriei Slobozia apreciază că prin modul în care se strâng semnăturile pentru referendum se încearcă manipularea opiniei publice şi roagă semnatarii ca înainte de a subscrie demersului, să citească integral şi cu atenţie titlul din tabelul prezentat.

Clementina Tudor

5 comentarii

 1. Pai… ce sa spuna si ei…

  Daca Institutul de Sanatate Publica Bucuresti spune ca primaria trebuie sa mai lucreze la calitatea apei… si tovarasul primar se lauda cu “realizarile lui marete” pentru prostii din Slobozia… si ii da drumu la apa…

  Oricum era de asteptat ca cel putin public, ca ceea ce se vorbeste pe la spate sau pe la colturi e alta, primaria sa isi apare primarul.

  Si oricum daca primaria ar recunoaste ca apa are probleme ar insemna ca dl. primar sa ajunga la inchisoare… prin urmare oricum vom avea alegeri anticipate.

 2. revin* ca sa nu zica unii ca sunt pus de primar va zic ca stau in 500 si cateodata vine tulbure…dar asta nu afecteaza cu nimic organismul…am un var doctor care mi/a confirmat spusele primarului…singura problema ar fi sa nu vina cu nisip ca asa s-ar infunda centralele sau boilerele dupa mai multi ani…si atunci ar fi o problema, dar fac pariu ca ionascu va rezolva problema asta mai reede decat credeti si…nu se mai pune problema asta

 3. Pentru cine nu stie…
  Institutul de Sanatate Publica Bucuresti este unitate specializata a Ministerului Sanatatii , institutie publica cu personalitate juridica organizata.
  Institutul de Sanatate Publica Bucuresti efectueaza activitati de asistenta de sanatate publica si indeplineste rolul de for tehnic si metodologic al Ministerului Sanatatii Publice pentru activitatea de specialitate in domeniul fundamentarii, elaborarii si implementarii strategiilor privitoare la prevenirea imbolnavirilor, controlul bolilor transmisibile si netransmisibile si a politicilor de sanatate publica din domeniile specifice, la nivel national si regional.
  Si pe intelestul tuturor, Institutul de Sanatate Publica Bucuresti ca si nivel de autoritate, competenta si profesionalism sunt peste DSP Ialomita, medici de familie, si alt fel de medici

 4. Pentru alex:
  Intreaba-l pe varul tau ce poate provoca rugina de pe tevi, ce poate provoca clorul in exces, ce poate provoca amoniul sau bacreriile (daca nu este clor suficient), ce poate provoca sodiu in exces.

  Intreaba un instalator bun, sau un specialist in domeniu instalatiilor sanitare sau a centralelor termice…
  Cat te costa sa schimbi tevile de cupru daca le corodeaza apa.

 5. Pentru toata lumea:

  Inainte sa postati la comentarii diverse ineptii pe tena apei cateva sfaturi….

  1) Cititi cu atentie adresa de la ISP Bucuresti.
  2) Cautati pe google ce probleme pot cauza elementele la care se inregistreaza depasirile (ce probleme pot aparea de la prea mult sodiu, de la THM-ul prea mare, de la prea mult plumb, de la prea mult fier, de la rugina din apa, etc.)
  3) Cautati pe google modul cum se face analiza apei…
  Pentru a determina influenta retelei asupra sursei de apa se recolteaza 4 probe de la fiecare sursa: 2 dimineata la prima ora (1 cum se da drumu la robinet si 1 dupa ce curge apa 10 minute) si inca 2 probe la o ora in care multa lume e acasa si foloseste apa, undeva in jurul orei 18 (se recolteaza 1proba cum se da drumu la robinet si o 1 dupa ce curge apa 10 minute)
  4) Puneti o carpa alba pe post de filtru la robinet si lasati apa sa curga cateva minute. Si vedeti ce obtzineti in carpa

  Pentru sustinatorii lui Ionascu:
  1) Traim intr-o tara democratica. Fiecare e liber sa faca ce vrea atata vreme cat nu incalca legea. Strangerea de semnaturi e perfect legala. Nu conteaza cine a initiat-o. Agresarea celor care strang semnaturi si ruperea listeror nu denota decat gradul de civilizatie si de cultura care il aveti.
  2) Daca apa e buna de ce atata “secretomanie” pe tema apei? De ce angajati de la Urban sau DSP trebuie sa trimita la presa documentele in care se vede cu adevarat calitatea apei.
  3) Nu vrea nimeni capul lui Ionascu. Vrem doar sa aflam adevarul legat de apa. Si cum nu se baga pe cat numai “gogosi” demiterea lui este singura solutie.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.