Explozie în Slobozia

0

Picture 027

Explozie la Slobozia, într-o garsonieră din Blocul G8, de lângă Statistică. Deflagraţia s-a produs la etajul întâi al imobilului, iar până în prezent echipele de criminalişti nu au putut stabili cauza. În explozie a fost rănit grav proprietarul garsonierei, un bărbat cu vârstă în jurul a 35 de ani. Vecinii spun că tânărul era conştient şi le-a spus că explozia s-a produs în momentul în care a aprins lumina la baie.
Licuţa Ploiceanu povesteşte că în momentul producerii exploziei era afară, iar prima dată a crezut că e cutremur. Femeia spune că geamurile şi uşile de pe palier au fost sparte de suflul deflagraţiei:
audio EXPLOZIE
Proprietarul garsonierei în care s-a produs explozia a fost transferat la spitalul de Arşi din Bucureşti. De asemenea, o bătrână, care se afla în faţa blocului şi a fost rănită la cap de un geam spart, a fost transportată la spital. Mai multe echipe de specialişti, pompieri, poliţişti şi procurori, se află la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauza producerii exploziei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.