Expoziţie–portret la Centrul Cultural Ionel Perlea: Ştefan Şerban

0

_PMC5696

Deschidere în forţă a sezonului expoziţional din cadrul Galeriilor de Artă Arcadia! Artistul plastic brăilean Ştefan Şerban a adus la Slobozia o expoziţie bogată de lucrări, realizate în tehnici şi compoziţii variate, cu o cromatica diversificată.
Preşedintele Filialei Judeţene a Uniunii Artiştilor Plastici, Gheorghe Petre, apreciază că expoziţia de astăzi confirmă drumul artistic al autorului:
audio Gheorghe PETRE
Criticul de artă Ana Amelia Dincă a remarcat aplecarea artistului către pictura modernă la fel cum practică natura statică, nudul şi peisajul, în abordări inedite din punct de vedere stilistic:
audio Ana Amelia DINCA
Cum Ştefan Şerban a dovedit că este un artist prolific, autorul a promis să revină la Slobozia, fix peste un an, cu o expoziţie şi mai bogată, conform crezului său:
audio Stefan SERBAN
Colegii brăileni ai artistului, de la fosta Şcoală grecească din Brăila, unde artistul este cadru didactic, i-au acordat în cadrul vernisajului o diplomă de excelenţă. Lucrările lui Ştefan Şerban pot fi studiate în cadrul Galeriilor de Artă Arcadia, de la Centrul Cultura UNESCO Ionel Perlea din Slobozia, până la 1 octombrie.                    

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.