Facilităţi la plata impozitului numai pentru sărmani

1

valentin bacanu

Primăria Slobozia a stopat programul de folosire a impozitului pentru investiţii în spaţiul locativ comun. Anul acesta vor fi scutiţi de la plata dărilor către bugetul local numai locuitorii municipiului reşedinţă fără posibilităţi financiare de achitare a impozitelor pe locuinţă.
Viceprimarul Valentin Băcanu precizează că slobozenii fără venituri sunt scutiţi total de impozit, iar familiile care câştigă sub 750 de lei pe membru de familie vor plăti doar 50%.
audio Valentin BACANU
Viceprimarul Valentin Băcanu a mai spus că propunerile au fost votate în consiliul local şi reprezintă o soluţie pentru ca slobozenii fără venituri să poată beneficia de ajutoarele sociale.
audio Valentin BACANU
Anul acesta, impozitele pe proprietate nu vor mai putea fi încasate de Asociaţiile de proprietari şi se vor plăti numai la Primărie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Genial! Scuteste-i de plata datoriilor si a obligatiilor fiecarui proprietar ca sa poti sa le mai dai alti bani. Maine imi dau demisia, trebuie sa fii prea prost ca sa muncesti si sa platesti impozite in tara asta!
    De cand e treaba Primariei sa faca protectie sociala? Si de ce platitorii de impozite (printre care subsemnatul) sunt pedepsiti pentru ca pe cei din CL nu-i duce mintea sa foloseasca acei bani pt. a crea macar cateva locuri de munca? Suna putin a discriminare, domnule Bacanu et. comp. Si mai suna a politica facuta pt. asistatii sociali care v-au mentiinut in functii la fiecare alegeri. Mai ramane sa votati in CL sa le dati si bani de mobil, abonament TV, bere si seminte si se duce dracului de tot orasul asta.
    Mi-e scarba de voi!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.