Familia groazei la Sudiţi

6

FLR_0145

Caz cutremurător la Sudiţi!  Părinţii a 4 copii sunt acuzaţi de vecini că întreţin relaţii sexuale de faţă cu minorii. Mai mult, spun oamenii revoltaţi, băiatul cel mare al familiei este obligat de tată la raporturi sexuale cu mama lui.
Familia lui Pavel Vasile locuieşte într-o casă dărăpănată din chirpici, dar cu geamuri şi uşi din termopan. Absurdul acestei imagini este amprenta generală a existenţei celor 6 copii şi adulţi, toţi cu afecţiuni psihice.
De mai mult timp vecinii reclamă că mama şi copiii sunt crunt bătuţi ori de câte ori capul familiei consumă alcool, iar de curând oamenii au convingerea că în casă se întâmplă lucruri şi mai grave.
În ciuda implicării, autorităţile din Sudiţi sunt depăşite de situaţie.

audio Reportaj SUDITI
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Daca vreti sa scrieti un articol, ar trebui sa-l formlati altfel, ma ingrozesc la asemenea cuvinte din partea unor oameni pregatiti:”autoritatile sunt depasite de situatie”, serios?!!Trebuia sa scrieti ca nu sunt interesate sa rezolve astfel de situatii, ca nu da nimeni doi bani pe viata acelor copii, etc.
    In secolul in care traim exista o mie de solutii pentru bietii copii condamnati din cauza saraciei, a lipsei de cultura si educatie.Astfel de situatii sunt clar rezultatul saraciei din zona si cum ii ajutam??!
    Acesti copii trebuie luati din mizerie!!!Autoritatile ar trebui sa fie alarmate de un astfel de caz, nici vorba depasite de situatie!!

  2. o mie de solutii doar in capul tau, Mirelo, ce le faci la astia daca sunt defecti la cap si toarna copii intr-una? propui sa le iei copii? astia o sa faca altii… ca le place tehnologia

  3. autoritatile de la suditi sunt ocupate cu alte probleme,cum sa puna mana pe mai mult pamant,cum sa mai prosteasca pe unul si pe altul,sa asfalteze strazile din comuna,teren de fotbal avem,ce sa faci cu incompetenti de la suditi.

  4. auzi pisi, mergi si miorlaie prin alte parti k situatia alora de la Suditi o stiu toti. Si autoritatile locale i au ajutat mereu cu porc de Craciun, termopane etc… dar in zadar,s a vazut asta. Poate o i avea si tu ocazia macar o zi sa vezi prin ce trecea acea femee.

  5. eu cunosc familia asta parca sunt stramosii omului asa arata toti…si nu din cauza baniilor ci din cauza neglijentei lor!!si geamurile de termipan sunt puse din banii primariei dar cine e de vina ca nu dau macar cu var peste peretii aia afumati si sa-si stranga lucrurile din casa …conducerea de vina ?familia badea ultimii urmasi de la homosapiens….

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.