Fără frică

7

Astăzi a avut loc la Tribunalul Ialomiţa audierea părţilor în urma reclamaţiei Uniunii Social Liberale privind incompatibilitatea lui Cazacu Marinică pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.
Contestaţia a fost înregistrată joi dimineaţă la ora 9, iar termenul de judecare este de 48 de ore de la data depunerii.
USL Ialomiţa îi contestă lui Marinică Cazacu candidatura la alegerile locale pe motiv că raporturile juridice privind calitatea sa de înalt funcţionar public nu au încetat odată cu suspendarea din funcţia de prefect al judeţului. O consecinţă implicită a acestui fapt este că toţi prefecţii au fost numiţi ulterior cu caracter temporar.
În apărarea clientului său, avocata Gabriela Petre a precizat că acesta şi-a înaintat demisia de la data de 26.03.2012, în termenul legal pentru a putea candida.
În această situaţie, actul ar fi trebuit consfinţit printr-o Hotărâre de Guvern.
Contactat telefonic de Radio CAMPUS, Marinică Cazacu a declarat că nu intră în responsabilităţile sale publicarea actelor oficiale ale Guvernului, iar el şi-a îndeplinit toate obligaţiile pentru a putea candida, la fel ca şi la alegerile din 2008.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Tractoristul si-a construit averea pe mana fraierilor care i-au cerut protectia pe linie de partid.Doar nu faceti greseala sa-l votati

  2. Bravo elena, asa este…,,au impresia”; insa noi, alegatorii ne bazam pe faptele lor, de atata amar de timp de cand fac ce vor psd-istii in Ialomita!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.