Fără modificări în structurile electorale parlamentare

1

Reducerea parlamentarilor la nivelul ţării nu va afecta numărul de reprezentanţi ai judeţului la Senat şi Camera Deputaţilor.
Structura colegiilor parlamentare pentru alegerile din toamna acestui an va rămâne nemodificată. Localităţile judeţului vor rămâne arondate în aceleaşi 4 colegii pentru Camera Deputaţilor şi două senatoriale, chiar dacă numărul parlamentarilor la nivelul ţării se va reduce. Precizarea a fost făcută de liderul PDL Ialomiţa, la pachet cu prezenţa parlamentarilor de Ialomiţa la serviciu. Din datele prezentate rezultă că deputaţii şi senatorii din colegiile judeţului sunt printre cei mai serioşi din ţară:
“în Ialomiţa nu se vor modifica colegiile, ele vor rămâne în forma în care sunt la momentul acesta. În ceea ce priveşte prezenţa parlamentarilor în sesiunea septembrie decembrie 2011, la Senat, Panţuru Tudor a fost prezent 85%, Găină Mihăiţă  83%, la Camera Deputaţilor, Gheorghe Tinel 100%, Dan Mircea Popescu 90%, Neacşu Marian 83%, Cristina Pocora numai 51%”.
Cea mai mică prezenţă la lucru în perioada septembrie –decembrie 2011, a parlamentarilor de Ialomiţa  o înregistrează deputatul liberal Cristina Pocora, aceasta este însă consecinţa directă a perioadei legale de îngrijire a copilului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

1 comentariu

  1. eee.. cum dreaq are Tinel prezenta 100% cand el este toata ziua pe televizor la toate posturile in acelasi timp ca Ceausescu, …e clar ca i-au semnat aia de la PDL condica doar este comunicatoru oficial PDL, i-o fi zis du-te taica la televiziuni ca te semnam noi in condica si te numara Roberta oricum, doar se pricepe

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.