Fără număr de la PDL

6

O dată pe lună preşedintele Partidului Democrat Liberal filiala Ialomiţa anunţă câţi bani au intrat în judeţ din fonduri guvernamentale.
Astăzi Marinică Cazacu a susţinut la sediul partidului o conferinţă de presă prin care a anunţat că judeţului Ialomiţa i-au fost alocate fonduri în valoare de 730 de miliarde de lei vechi, pentru modernizarea infrastructurii, mai exact pentru aducţiune de apă şi canal.
În acelaşi context, preşedintele filialei judeţene a Partidului Democrat Liberal, a declarat că este împotriva tuturor împrumuturilor pe care intenţionează să le facă autorităţile locale şi judeţene pentru dezvoltarea infrastructurii în Ialomiţa.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. nosferatu si mircea, mergeti sa va trateze psd-ul, la spitalul din Tandarei, apoi admirati panorama ,,greceasca” pe care psd-ul o pregateste sloboziei, unde apa potabila curge de dimineata pana seara…

  2. Adi, omule, vezi c-a semnat psd-ul ca sa se redeschida…nu esti la curent cu Panarama de dupa, ca de nu-i subiect de presa; si lucrurile se pare ca sunt doar la inceput! Ca si cu autostrada ce-o ,,construieste” bechtel-ul, ca si cu ,,vanzarea” Petrom, face si psd-ul (in IL cu ciuperca-n frunte) ce poate…mda!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.